Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Όλοι έχουμε θέσει σαν στόχο κάποια στιγμή στην ζωή μας να αλλάξουμε τις διατροφικές μας συνήθειες είτε με σκοπό την απώλεια βάρους είτε για την βελτίωση της υγείας μας αλλά λίγοι είναι αυτοί που καταφέρνουν τελικά να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής για μεγάλο χρονικό διάστημα και να πετύχουν τους στόχους τους.
Τι όμως χρειάζεται για να μην αποπροσανατολιζόμαστε από τον στόχο που έχουμε θέσει;

Συγκεκριμένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.

Αποφύγετε έτοιμες δίαιτες που μπορείτε να βρείτε σε περιοδικά , στο ίντερνετ ή από φίλους και συμβουλευτείτε έναν ειδικό που θα σχεδιάσει ένα πρόγραμμα διατροφής ειδικά για εσάς

Αργά σταθερά βήματα.

Οι απότομες αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες και στις διακυμάνσεις του βάρους στρεσάρουν τον οργανισμό.

Ρεαλιστικοί στόχοι

Θέστε εφικτούς στόχους ανα μικρά χρονικά διαστήματα (π.χ. απώλεια ενός κιλού σωματικού βάρους την εβδομάδα) που η επίτευξη τους θα σας δίνει το κίνητρο να συνεχίζετε την προσπάθεια και να μην αποθαρρύνεστε.

Επιβράβευση
Επιβραβεύστε τον εαυτό σας μετά την επίτευξη των μίνι στόχων που έχετε θέσει (π.χ. με 2 κουταλιές από το αγαπημένο σας γλυκό που σας έχει λείψει)

Βρείτε σύμμαχο
Είναι πιο εύκολο να αλλάξετε συνήθειες μαζί με κάποιον άλλον, είτε αυτός είναι ο σύντροφος σας είτε συγγενής ή φίλος

Σωματική άσκηση

Η γυμναστική μας βοηθήσει όχι μόνο στην απώλεια βάρους και στην βελτίωση της υγείας αλλά και στην ψυχολογία μας , ενώ παράλληλα μας εκπαιδεύει να πειθαρχούμε στους προσωπικούς μας στόχους.